SeaForum.pl - Akwarystyka morska bez tajemnic....


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post: 20 paź 2015, 13:20 
Offline
Master Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 gru 2012, 00:34
Posty: 1561
Lokalizacja: Rumia
Litraz: 0
http://reefbuilders.com/2015/10/19/dast ... m-reactor/
http://reefbuilders.com/2014/05/31/dial ... m-reactor/
http://reefbuilders.com/2015/03/17/dast ... ca-triton/ ja polecam ARM

_________________
Pozdrawiam. Akwarium od WRZEŚNIA 2006, SPS = Stability Promotes Success


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 18 lis 2015, 17:38 
Offline
Mlody forumowicz

Rejestracja: 12 lis 2014, 09:18
Posty: 73
Litraz: 3500
pomyłka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 18 lis 2015, 19:37 
Offline
Stały bywalec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 gru 2012, 23:31
Posty: 306
Lokalizacja: Grodzisk Maz.
Litraz: 270
SirNick pisze:
pomyłka

Ale pomyłka, że pomyłka...czy dastaco pomyłka ? ;)

via Tapatalk


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 18 lis 2015, 22:42 
Offline
Mlody forumowicz

Rejestracja: 12 lis 2014, 09:18
Posty: 73
Litraz: 3500
PaterSan pisze:
SirNick pisze:
pomyłka

Ale pomyłka, że pomyłka...czy dastaco pomyłka ? ;)

via Tapatalk


pójdę klasykiem i napiszę, albo lepiej pokaże


a tak na poważnie to chciałem coś napisać, ale jak zebrałem myśli w głowie to się okazało, że nie za wiele mam do napisania więc taki wewnętrzny błąd myślenia error 404 mi wywaliło. A co do Dastaco2 to system bajka nawet kiedyś dałem się sam naciągnąć na ich reaktor ARM Xtreme tyle, wszystko było w porządku poza tym, że nie działał, ale zmodyfikowałem i hulał jeszcze dwa lata zanim poszedł w odstawkę i leży sobie pokiereszowany i zmodyfikowany w schowku, a jego miejsce zajął dubler już nie belgijskiej produkcji tylko rodowity Polak.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 19 lis 2015, 11:21 
Offline
Stały bywalec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 gru 2012, 23:31
Posty: 306
Lokalizacja: Grodzisk Maz.
Litraz: 270
Jakiś czas temu zakupilem reaktor AquaCare czyli cos ala dastaco...Zanim go uruchomie to jeszcze trochę piany przez odpieniacz przeleci ale jestem dobrej myśli.
Czy ktoś testował ten zasyp z trzeciego linku?

via Tapatalk


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group